uniqkey

Uniqkey er en dansk cybersikkerheds virksomhed som blev stiftet i 2017.  I dag samarbejder med flere hundrede virksomheder. Vores team består af passionerede medarbejdere og vi beskæftiger i dag mere end 30 medarbejdere på tværs af vores kontorer. Vores medarbejdere består blandt andet af anerkendte sikkerhedseksperter, udviklere, og erfarne senior profiler fra velkendte danske virksomheder. Alle med en fælles mission, at skabe morgendagens cybersikkerhedsløsninger . 

Uniqkey minder om “NemID”. Det fungerer sådan, at man anmoder om adgang til en konto, hvorefter man godkender forespørgslen på din mobiltelefon. Med et enkelt klik bliver alle informationer udfyldt automatisk. Du slipper altså for at indtaste brugernavn, password, MFA kode manuelt - for Cloud-services, desktop programmer og mobil apps.
Vi kombinerer kraftfulde værktøjer samt bruger de nyeste teknologier løser vi de mest kritiske problemer for virksomheder, hvilket er med til at give virksomhederne kontrol over medarbejdersadgang udenfor deres AD-miljø.
Læs mere om uniqkey her