Ricoh

Imødegå truslen fra ransomwareangreb med Ricoh Ransomware Containment – powered by BullWall
Cybersikkerhed har aldrig fyldt så meget for virksomheder, som den gør nu.

I 2023 svarede 73 % af adspurgte firmaer, at de havde oplevet ransomwareangreb. Truslen forsvinder ikke, og hackerne bliver hele tiden dygtigere - selv de mest velbeskyttede organisationer bliver ofre for angreb.

Det vil vi i Ricoh gerne være med til at sætte en effektiv stopper for, og således hjælpe din virksomhed med at stå endnu stærkere i kampen mod ransomwareangreb. Derfor har Ricoh indgået et globalt samarbejde med danske BullWall, der alene sigter efter at imødegå og inddæmme ransomwareangreb.

Sådan fungerer Ricoh Ransomware Containment – powered by BullWall
Løsningen fungerer som et supplement til jeres eksisterende IT-sikkerhedssystemer. Vores agentløse sikkerhedsløsning, som installeres på en dedikeret server, fungerer som den sidste forsvarslinje, til automatisk at opdage og inddæmme aktive ransomware angreb på få sekunder.

Lyt med på vores indlæg kl. 12.30 på Grøn Scene og bliv klogere på:

  • Hvordan løsningen kan identificere og isolere aktive ransomwareangreb på få sekunder.
  • Hvordan løsningen kan integreres med jeres eksisterende IT-sikkerhedssystemer.
  • Hvor hurtigt og nemt det er at installere løsningen – endda med minimale forstyrrelser for medarbejdere og netværksydelse.
  • Overblik over hvordan vi kan hjælpe dig med at sikre compliance af den nye NIS2 lovgivning.
Om Ricoh
Ricoh er en global teknologivirksomhed, som i mere end 80 år har transformeret måden, mennesker arbejder på. Med sit slogan – imagine. change. – vil Ricoh fortsætte med at styrke virksomheder og deres medarbejdere, ved at tilbyde tjenester og teknologier, der optimerer innovation, fremmer bæredygtighed og booster virksomhedsvækst. Disse omfatter dokumenthåndteringsløsninger, IT-sikkerhed, IT-services, produktionsprint, visuel kommunikation, digitalkameraer og industrielle produkter.

Gennem vores globale samarbejde med danske BullWall, tilbyder Ricoh som førende indenfor løsninger den digitale arbejdsplads, det afgørende sidste lag af beskyttelse.
Læs mere om Ricoh her