Kemp & Lauritzen

Kommunikation mellem mennesker


Som Danmarks største tekniske installationsvirksomhed med over 2.000 medarbejdere og spidskompetencer inden for samtlige tekniske fagområder, kan vi tilbyde alle former for løsninger på tværs af vores fag.

På CW SUMMIT 2020 deltager specialet Kemp & Lauritzen – Ncore.

Totalleverandør af kommunikationsløsninger.


Ncore er en afdeling i Kemp & Lauritzen og er totalleverandør af kommunikationsløsninger. Vores styrke er en solid teknisk kompetence, baseret på viden og teknologi. På dette grundlag designer, implementerer og servicerer vi løsninger, der giver bedre og mere effektiv kommunikation mellem mennesker.

Vores fokusområder er:

Telefoni, mobilitet og kundecenterløsninger


Skræddersyede hostede kommunikationsløsninger, der ofte tager udgangspunkt i kundecenterfunktioner, mobilitet og systemintegration med virksomhedens øvrige IT-systemer. Routing af tale, e-mails, chat, og meget mere.

Netværk


Intelligente og båndbreddekrævende virksomheds- eller operatørnetværk – kablet eller Wi-Fi – med høj sikkerhed og smarte brugerservices.

Indendørs mobildækning (DAS)


Ved at etablere egen operatøruafhængig mobildækning, sikres optimal dækning fra en eller flere operatører samt en bedre forhandlingsposition overfor egen operatør.

Internet of Things (IoT)


Integrerede IoT-løsninger med fokus på intelligent håndtering af tekniske alarmer, eskaleringsprocedurer, dokumentation og brugervenlige applikationer (f.eks. mobil APP).

Fiber og PDS-kabling


Som en af de førende virksomheder tilbyder vi f.eks. fusionssplidsning af fiberoptiske kabler i alle miljøer, alle kategorier af PDS-kabling samt måling, test, fejlfinding og dokumentation.

Fleksibel drift og support


Brug os f.eks. som driftspartner eller som forlænget arm til overvågning og større ændringer. 24-timers driftsovervågning og kundetilpassede driftsaftaler.

Kundetilpasset service og driftscenter (NOC)


Professional service sikrer høj oppetid, fokus på løbende optimering og lang levetid for udstyret og tilpasses den enkelte kundes ønsker, som et eksempel kan nævnes proaktiv døgn-overvågning af netværk og primære applikationer.

Læs mere om Kemp & Lauritzen – Ncore her: https://www.kemp-lauritzen.dk/ncore

Vi ser frem til at møde dig på CW SUMMIT 2020.
Læs mere om Kemp & Lauritzen her