it-jobbank

it-jobbank er Danmarks førende karrieresite for it-folk på alle parametre med en klar vision om at være virksomhedernes foretrukne rekrutteringspartner, og stedet hvor kandidaterne finder drømmejobbet.

Hver dag arbejder vi for at sætte virksomheder i direkte kontakt med de bedste it-folk og har siden 1999 hjulpet med at besætte mere end 100.000 stillinger.

Vores dedikerede medarbejdere har alle erfaring inden for it-branchen og online branchen, og mange har selv arbejdet med at rekruttere og ansætte medarbejdere. Tilsammen har vi i it-jobbank 60 års erfaring inden for rekruttering og online jobannoncering samt mere end 100 års erfaring inden for it og online medie branchen.

Bredde og kvalitet

Databasen er rig på alle jobsøgere, som berører it i deres arbejde. Foruden udviklere og driftsfolk, er der et stort udbud af ledere, sælgere, projektledere, undervisere, økonomer, grafikere, supportere m.v. Det samme gælder jobdatabasen, som tilbyder jobsøgende et bredt udvalg af ledige stillinger.

Den gode kvalitet er gennemgående for it-jobbank, hvorfor kvalitetssikring af hvert eneste stillingsopslag er en naturlig del af vores arbejde. Vi foretager individuel opfølgning på hvert enkelt stillingsopslag for at sikre at processen kører optimalt, og at både kunder og kandidater får størst muligt udbytte af at benytte vores services og produkter.

Vores produkter hjælper rekrutterende virksomheder med at skabe bedre resultater lige fra markedsføring/employer branding til den egentlige jobannoncering, og endelig unikke services, der gør det enkelt for kunden at styre rekrutteringsprocessen. Ved hver jobannonce en virksomhed annoncerer hos os gives der adgang til vores cv-database, som er Danmarks største af slagsen.

It-jobbank blev grundlagt i 1999, og blev i 2006 en del af StepStone. I 2009 blev it-jobbank og resten af StepStone en del af Axel Springer-koncernen og forblev sådan frem til marts 2014, hvor it-jobbank og StepStone blev en del af Jobindex koncernen
Læs mere om it-jobbank her