BullWall

Imødegå truslen fra ransomwareangreb med Ricoh Ransomware Containment – powered by BullWall
Cybersikkerhed har aldrig fyldt så meget for virksomheder, som den gør nu.

I 2023 svarede 73 % af adspurgte firmaer, at de havde oplevet ransomwareangreb. Truslen forsvinder ikke, og hackerne bliver hele tiden dygtigere - selv de mest velbeskyttede organisationer bliver ofre for angreb.

Det vil vi i BullWall gerne være med til at sætte en effektiv stopper for, og således hjælpe din virksomhed med at stå endnu stærkere i kampen mod ransomwareangreb. Derfor har vi sammen med Ricoh indgået et globalt samarbejde, der alene sigter efter at imødegå og inddæmme ransomwareangreb.

Sådan fungerer Ricoh Ransomware Containment – powered by BullWall
Løsningen fungerer som et supplement til jeres eksisterende IT-sikkerhedssystemer. Vores agentløse sikkerhedsløsning, som installeres på en dedikeret server, fungerer som den sidste forsvarslinje, til automatisk at opdage og inddæmme aktive ransomware angreb på få sekunder.


Lyt med på vores indlæg kl. 12.30 på Grøn Scene og bliv klogere på:

  • Hvordan løsningen kan identificere og isolere aktive ransomwareangreb på få sekunder.
  • Hvordan løsningen kan integreres med jeres eksisterende IT-sikkerhedssystemer.
  • Hvor hurtigt og nemt det er at installere løsningen – endda med minimale forstyrrelser for medarbejdere og netværksydelse.
  • Overblik over hvordan vi kan hjælpe dig med at sikre compliance af den nye NIS2 lovgivning.
Om BullWall
BullWall er en udbyder af cybersikkerhedsløsninger med et dedikeret fokus på at beskytte kritisk it-infrastruktur mod ransomware. Vi sørger for hurtig inddæmning af aktive angreb og beskytter servere ved at forhindre uautoriseret indtrængen.

Med kontorer i USA, Storbritannien og Danmark har BullWall over 1000 kunder i 19 lande.
Læs mere om BullWall her